ОК Транс Такси Варна
 

За Нас

ОК ТАКСИ ” ВАРНА е фирма, създадена през м. май 2005 г. Притежава лицензия за извършване на таксиметрови услуги № 06304 за превоз на пътници и разполага с нови автомобили, съобразени с изискванията на МТ. Притежава също така и Лицензия за пътнически превоз № 03214 със собствени автобуси, Лицензионни права за изграждане, поддържане и използване на обособена далекосъобщителна подвижна мрежа, чрез която автомобилите извършват услугата таксиметров превоз на пътници, ползвайки името ОК Транс такси Варна.

"ОК ТАКСИ ” ВАРНА притежава Автосервиз, извършващ авторемонтна дейност, демонтаж, монтаж, баланс и продажба на автомобилни гуми, смяна на автомобилни масла, както и автомивка, намиращи се на ключово месторазположение в града.

"ОК ТАКСИ ” ВАРНА направи сериозна стъпка към следващото ниво в амбицията да предлага елитно обслужване на своите клиенти - цялостно решение за управлението на таксиметровите услуги, съобразено с европейските стандарти за транспортна политика: Фирмената политика на "ОК ТАКСИ ” ВАРНА е ориентирана изключително в услуга на клиента. Фирмата предлага и развива нови услуги с оглед нуждите на клиенти в различни браншове.

Наши бизнеспартньори са много частни фирми, заведения, банки, финансови институции, елитни хотели и други.